Ga direct naar inhoud

Van tuin tot tafel

Bij Bonneblond wordt iedere maaltijd gevormd door wat het seizoen en het land ons bieden. Wat we eten komt uit onze moestuin en het voedselbos, waar we met geduld en respect voor de natuur werken. Onze tuinen vormen een bron van natuurlijke ingrediënten voor de keuken. Van ontbijt tot diner, van lunch tot drankjes, alles wat we serveren is vers, lokaal en voedzaam.

Elk gerecht, van klein tot groot, vertelt het verhaal van onze seizoenswijsheid. Kruidenthee uit de moestuin, tomaten die barsten van smaak of een rijke soep, bereid met groenten rechtstreeks uit de tuin. Verse kruiden en eetbare planten worden zorgvuldig geplukt voor je maaltijden. De eieren van onze kippen en salades met eetbare bloemen die de tuin ons biedt, brengen ons in directe verbinding met de natuur. Ook voor de yoga verzamelen we de geurige kruiden uit de tuin om de setting te creëren en de sessies te verrijken.

Van tuin tot tafel

Onze dagelijkse table d’hôte biedt een afwisselende, seizoensgebonden ervaring waarin we een ode geven aan de Auvergne. Wat we niet zelf verbouwen, komt van lokale ondernemers, zoals het dagverse brood en de zoete honing uit de regio. 

Geniet van je maaltijd in onze brasserie, waar de open keuken je uitnodigt om de creatie van elk gerecht te aanschouwen. 's Ochtends kan je genieten van een ontbijt op ons binnenplein, omringd door de rust van het land. Of kom langs voor een borrel in de bar of op het achterterras, waar je kunt ontspannen met een drankje in de hand terwijl je de zon onder ziet gaan en de kinderen in het gras spelen. Voor speciale momenten, zoals bruiloften, creëren we een unieke fine dining setting, midden in het bos. 

Op Bonneblond draait alles om eten dat leeft met de seizoenen. We eten niet alleen de oogst van vandaag, maar bouwen aan een toekomst waarin mens en natuur samen bloeien. 

Zomer menu - hoogseizoen

Voor het hoogseizoen werken we met een wekelijkse 'Wat de pot schaft' concept in onze brasserie.

Table d'hôte - Wat de pot schaft

Elke week serveren we een tweegangenmenu, inclusief salades en brood, en wie weet een waanzinnig dessert! 

Schuif aan voor 25 euro, kinderen voor 15 euro hoofdgerecht en ijs. 

Maandag t/m donderdag - Gezonde Chef's Special
Vrijdag - Versier je wrap
Zaterdag - Bouw je hamburger
Zondag - Vul je pizza

Ontbijtbuffet

Sluit aan bij ons ontbijtbuffet met verse sappen, knapperige croissants en ambachtelijk brood van de plaatselijke bakker, ei, een selectie Franse kazen, fijne worstjes en kleurrijke fruitsalades.

Schuif aan voor €15, kinderen voor €7,50. 

Frans menu - laagseizoen

Voor het laagseizoen werken we met een wekelijkse 'Wat de pot schaft' concept in onze brasserie.

 Maandag t/m zaterdag - Gezonde Chef's Special
Zondag - Verse Pizza's Uit De Steenoven